Campionat Mondial Ice Cool

Campionatul Mondial ICE COOL este cel mai mare eveniment pe care îl organizăm anul acesta! Vrei să faci parte din el? Cunoști sau conduci cluburi de jocuri de societate? Citește condițiile de participare și alătură-te distracției!

PS: Premiul cel mare este o călătorie pentru 2 persoane în Scandinavia.

Mai mult

Lădița cu comori

20.02.2018 13:25

Lădița cu comori

Ai auzit de programul nostru dedicat școlarilor și copilașilor din grădiniță? Citește articolul și află ce se ascunde în „Lădița cu comori”.

Mai mult

Oare cine a castigat concursul "Gaseste o diferenta"?

Mai mult

Colonistii din Catan

Stiați că primele 5000 de copii ale jocului Coloniștii din Catan s-au vândut atât de rapid încât creatorul jocului Klaus Teuber nu are un exemplar al primei ediții?

Mai mult

Numele original era Cubul Magic și a fost inventat în anul 1974 de către Ernő Rubik.

Și astăzi este cea mai bine vândută jucărie din lume, cu peste 300.000.000 de cuburi vândute în lume până în 2005.

 

Mai mult

Ludicus vă prezintă cu mândrie, în premieră pentru piața românească, gama de jocuri BrainBox. Lansată în anul 2007 Gama BrainBox a ajuns în scurt timp să fie considerată una dintre cele mai bune serii de jocuri educative pentru copii din lumeBrainbox

Mai mult

SponsioAșteptarea a luat sfărșit! Portofoliul de jocuri Ludicus Games s-a îmbogățit cu noul joc al designerului Dorsoncky József: Sponsio - jocul marilor pariuri romane.

Mai mult

Mr Jack ediție aniversară în limba română

Puţine sunt jocurile care de-a lungul timpului au stabilit standarde în industria jocurilor de societate, au fost considerate puncte de reper, fiind jucate de mii de persoane şi adunând în jurul lor o numeroasă comunitate de fani, au devenit adevărate clasice ale genului.

Mai mult

Hive

13.05.2016 09:47

HiveHive este un joc pentru doi jucători cu vârsta peste 8 ani creat de John Yianni. Cu multe nominalizări și câștigător a numeroase premii (2003 International Games Award, 2006 Mensa Select, 2012 BoardGamer.ru – Rusia – Game of the year, 2014 Ludoteca Ideale Winner – Italia), Hive și-a câștigat un loc bine meritat în topul jocurilor de strategie abstracte.

Mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Produsul a fost adaugat la favorite. Click aici daca doriti sa vizualizati lista de favorite.

Produsul a fost adaugat in cosul dumneavoastra.