Oare cine a castigat concursul "Gaseste o diferenta"?

Mai mult

Colonistii din Catan

Stiați că primele 5000 de copii ale jocului Coloniștii din Catan s-au vândut atât de rapid încât creatorul jocului Klaus Teuber nu are un exemplar al primei ediții?

Mai mult

Numele original era Cubul Magic și a fost inventat în anul 1974 de către Ernő Rubik.

Și astăzi este cea mai bine vândută jucărie din lume, cu peste 300.000.000 de cuburi vândute în lume până în 2005.

 

Mai mult

Ludicus vă prezintă cu mândrie, în premieră pentru piața românească, gama de jocuri BrainBox. Lansată în anul 2007 Gama BrainBox a ajuns în scurt timp să fie considerată una dintre cele mai bune serii de jocuri educative pentru copii din lumeBrainbox

Mai mult

SponsioAșteptarea a luat sfărșit! Portofoliul de jocuri Ludicus Games s-a îmbogățit cu noul joc al designerului Dorsoncky József: Sponsio - jocul marilor pariuri romane.

Mai mult

Mr Jack ediție aniversară în limba română

Puţine sunt jocurile care de-a lungul timpului au stabilit standarde în industria jocurilor de societate, au fost considerate puncte de reper, fiind jucate de mii de persoane şi adunând în jurul lor o numeroasă comunitate de fani, au devenit adevărate clasice ale genului.

Mai mult

Hive

13.05.2016 09:47

HiveHive este un joc pentru doi jucători cu vârsta peste 8 ani creat de John Yianni. Cu multe nominalizări și câștigător a numeroase premii (2003 International Games Award, 2006 Mensa Select, 2012 BoardGamer.ru – Rusia – Game of the year, 2014 Ludoteca Ideale Winner – Italia), Hive și-a câștigat un loc bine meritat în topul jocurilor de strategie abstracte.

Mai mult

Ludicus Games organizează mai multe campionate în cadrul evenimentului de jocuri de societate Zilele jocurilor! Iată care sunt acestea:

 Campionat Bang!

Mai mult

Village - editie in limba romana

 

Ludicus.ro vă invită să scrieți o pagină în Cronica Generațiilor și să descoperiți o lume fascinantă și plină de posibilități, alăturându-vă încercării generațiilor de a rămâne imortalizate în istorie.

Mai mult

În premieră pentru România Ludicus aduce celebrul joc de cărți al Vestului Sălbatic, vândut în peste un milion de exemplare, BANG!
Jocul în limba română este un joc de cărți amuzant, de dificultate mică, din categoria jocurilor de petrecere. Numărul minim de jucători este 4 iar cel maxim 7 iar durata medie a unei partide este de 30 de minute în funcție de numărul de jucători.

Mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Produsul a fost adaugat la favorite. Click aici daca doriti sa vizualizati lista de favorite.

Produsul a fost adaugat in cosul dumneavoastra.