Card de fidelitate

Apasă butonul „MAI DEPARTE” pentru a citi mai multe informații despre cardul de fidelitate!

Mai mult

Essen Spiel 2018

17.10.2018 04:41

Știai? În ultimul weekend din octombrie se organizează una dintre cele mai importante întâlniri din lumea jocurilor de societate, târgul Essen Spiel, la care participă mai multe sute de mii de persoane, copii, adulți și bunici germane, jucători începători, gameri împătimiți și edituri.

Oferta de jocuri este atât de mare încât trebuie să te pregătești din timp pentru târg. Iată noi ce jocuri merită să vezi dacă te duci la Essen Spiel.

Mai mult

Ervin

Cum să folosești cardul de fidelitate? O explicație lungă și plictisitoare. Ca o oră de matematică. Cu scheme și chestii. Te-am avertizat.

Mai mult

Campionat Mondial Ice Cool

Campionatul Mondial ICE COOL este cel mai mare eveniment pe care îl organizăm anul acesta! Vrei să faci parte din el? Cunoști sau conduci cluburi de jocuri de societate? Citește condițiile de participare și alătură-te distracției!

PS: Premiul cel mare este o călătorie pentru 2 persoane în Scandinavia.

Mai mult

Lădița cu comori

20.02.2018 13:25

Lădița cu comori

Ai auzit de programul nostru dedicat școlarilor și copilașilor din grădiniță? Citește articolul și află ce se ascunde în „Lădița cu comori”.

Mai mult

Oare cine a castigat concursul "Gaseste o diferenta"?

Mai mult

Colonistii din Catan

Stiați că primele 5000 de copii ale jocului Coloniștii din Catan s-au vândut atât de rapid încât creatorul jocului Klaus Teuber nu are un exemplar al primei ediții?

Mai mult

Numele original era Cubul Magic și a fost inventat în anul 1974 de către Ernő Rubik.

Și astăzi este cea mai bine vândută jucărie din lume, cu peste 300.000.000 de cuburi vândute în lume până în 2005.

 

Mai mult

Ludicus vă prezintă cu mândrie, în premieră pentru piața românească, gama de jocuri BrainBox. Lansată în anul 2007 Gama BrainBox a ajuns în scurt timp să fie considerată una dintre cele mai bune serii de jocuri educative pentru copii din lumeBrainbox

Mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Produsul a fost adaugat la favorite. Click aici daca doriti sa vizualizati lista de favorite.

Produsul a fost adaugat in cosul dumneavoastra.