Ludicus vă prezintă cu mândrie, în premieră pentru piața românească, gama de jocuri BrainBox. Lansată în anul 2007 Gama BrainBox a ajuns în scurt timp să fie considerată una dintre cele mai bune serii de jocuri educative pentru copii din lume.Brainbox Cifrele vorbesc de la sine: 40 de titluri diferite, prezență în 57 de țări și publicarea titlurilor în 26 de limbi. Succesul jocurilor BrainBox se datorează filozofiei din spatele conceptului: "Un joc trebuie să fie ușor de jucat, rapid și să fie flexibil în ceea ce privește categoriile de vârstă, având ca scop apropierea dintre adulți și copii."
Fiind în același timp distractive și educative, BrainBox sunt jocuri de calitate cu o rejucabilitate deosebită, care vor trece și testul timpului, fiind trecute de la o generație la alta, respectând motto –ul gamei: Jucați împreună, Învățați împreună.
Vă invităm să explorați lumea BrainBox prin cele 6 titluri traduse în limba română:
BrainBox Primele mele imagini
BrainBox Să invățăm Engleza
BrainBox Invenții
BrainBox Animale
BrainBox Istoria Lumii
BrainBox LumeaBrainbox animale
Fiecare dintre aceste titluri va oferi copiilor oportunitatea să acumuleze noi cunostinte, să își dezvolte memoria, să descopere lucruri interesante și inedite și să asimileze ușor informațiile oferite, intr-un joc interactiv, care va fi pe placul copiilor și părinților deopotriva.
Cu Brainbox, învățatul este o joacă!