Ludicus Games organizează mai multe campionate în cadrul evenimentului de jocuri de societate Zilele jocurilor!(mai multe informații despre eveniment aici: http://www.bgcon.ro/ ) Iată care sunt acestea: 

Campionat Bang!

Campionat de BANG! în data de 15 aprilie de la orele 19 în cadrul evenimentului Zilele jocurilor!

Campionat Bang

Pune mână ca un slujitor înverșunat al legii pe un pistol, dar poți să fii un bandit fără scrupule sau chiar un renegat... Sunteți bineveniți în data de 15 aprilie de la ora 19 la casa de cultură Mihai Eminescu din Târgu Mureș la un campionat BANG! într-o atmosferă western. Înscrierea este gratuită, iar cel mai bun pistolar va primi recompensă! Înscrierile se fac fie prin e-mail sau la fața locului! Ca să fiți trecuți pe liste prin e-mail, așteptăm numele vostru, un număr de telefon și mențiunea Înscriere pentru campionatul BANG la adresa de mail info@ludicus.ro. Termenul este de 15 aprilie ora 15:00 la înscrierea prin e-mail. Concursul se va deșfășura cu jocul de bază BANG!, regulamentul complet vom încărca în curând aici și pe peretele evenimentului.

Regulamentul campionatului puteti descarca de aici: Regulament campionat Bang!

Campionat Hack Trick

Campionat de Hack Trick în data de 16 aprilie de la ora 14:00 în cadrul evenimentului de jocuri de societate Zilele jocurilor!

Campionat Hack Trick

Sparge parola serverului alcătuit din 3 cifre ca să devii câștigătorul bătăliei cibernetice! Înscrierea la concurs este gratuită, iar cel mai bun hacker va fi recompensat! Poți să fii începător sau cu experiență, noi așteptăm pe oricare dintre voi în data de 16 aprilie de la ora 14:00 la Casa de Cultură Mihai Eminescu din Târgu Mureș la un campionat de Hack Trick. Regulile de joc sunt extem de simple, se pot învăța în câteva minute la fața locului, ba mai mult, caută maeștrii noștri de joc în timpul evenimentului Zilele jocurilor și îți vor arăta niște trucuri viclene, ca să te poți pregăti cum se cuvine pentru campionat. Înscrierile se fac fie prin e-mail sau la fața locului! Ca să fiți trecuți pe liste prin e-mail, așteptăm numele vostru, un număr de telefon și mențiunea Înscriere pentru campionatul Hack Trick la adresa de mail info@ludicus.ro. Termenul este de 15 aprilie ora 15:00 la înscrierea prin e-mail.

Campionat Six MaKing

Campionat de Six Making în data de 17 aprilie de la ora 13:00 în cadrul evenimentului de jocuri de societate Zilele jocurilor!

Campionat Six MaKING

Oricine poate deveni rege, chiar și tu, în acest joc abstract de logică! Așteptăm amatorii și jucătorii experimentați în data de 17 aprilie de la ora 13:00 la Casa de Cultură Mihai Eminescu din Târgu Mureș la un campionat de Six Making. Regulile de joc sunt extem de simple, se pot învăța într-un minut sau doi la fața locului, pentru asta caută maeștrii de joc și îți vor explica jocul. Înscrierea la concurs este gratuită, iar cel mai mare ”rege” va fi recompensat! Înscrierile se fac fie prin e-mail sau la fața locului! Ca să fiți trecuți pe liste prin e-mail, așteptăm numele vostru, un număr de telefon și mențiunea Înscriere pentru campionatul Six Making la adresa de mail info@ludicus.ro. Termenul este de 15 aprilie ora 15 la înscrierea prin e-mail. Pentru înscrierile la fața locului te așteptăm până la ora 12:00, 17 aprilie.

Campionat Hive

Campionat de Hive în data de 17 aprilie de la ora 15:00 în cadrul evenimentului de jocuri de societate Zilele jocurilor!

Campionat Hive

 

Apără regina și condu spre victorie armata de insecte a stupului tău! Hive este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de logică, care se datorează regulilor simple și componentelor de calitate. Maeștrii de joc de la Ludicus Games vor explica regulile simple tuturor doritorilor să îl încerce și dacă ți-a plăcut jocul, te poți înscrie gratuit la campionatul de Hive de la ora 15:00 din data de 17 aprilie organizat la Casa de Cultură Mihai Eminescu din Târgu, pentru că ai numai de câștigat! Înscrierile se fac fie prin e-mail sau la fața locului! Ca să fiți trecuți pe liste prin e-mail, așteptăm numele vostru, un număr de telefon și mențiunea Înscriere pentru campionatul Hive la adresa de mail info@ludicus.ro. Termenul este de 15 aprilie ora 15 la înscrierea prin e-mail. Pentru înscrierile la fața locului te așteptăm până la ora 14:00, 17 aprilie.

 

Vă așteptăm!