Puţine sunt jocurile care de-a lungul timpului au stabilit standarde în industria jocurilor de societate, au fost considerate puncte de reper, fiind jucate de mii de persoane şi adunând în jurul lor o numeroasă comunitate de fani,au devenit adevărate clasice ale genului.

Mr Jack editie aniversară
Ludicus Games  vă aduce ediţia în limba română a unuia dintre aceste jocuri – Mr Jack London Ediţia Aniversară.
Mr Jack este un joc de deducţie asimetric pentru 2 jucători. Fiecare jucător are un obiectiv diferit. Un jucător ia rolul Detectivului, iar celălalt al lui Mr Jack. Detectivul trebuie să-l identifice și apoi să îl prindă pe Mr. Jack. Mr Jack va încerca să profite de întuneric pentru a părăsi districtul, dându-și silința să încetinească investigația cât de mult poate. Folosind deducții succesive, prin mutarea personajelor în și din întuneric, Detectivul reduce cercul de suspecți și strânge lațul în jurul lui Mr Jack. Va reuși să îl prindă înainte de sfârșitul rundei a opta? Mr Jack este jocul plin de tensiune al luminii și întunericului. Un bestseller potrivit oricui.

Tabla de joc Mr. Jack

Faţă de ediţia originală a jocului publicată acum 10 ani în 2006, Ediţia Aniversară aduce câteva modificări: poziţia de start pe tabla de joc a unor personaje a fost schimbată, tabla de joc a fost modificată astfel încât Mr. Jack să poată evada mai usor, şi cum timpul nu iartă pe nimeni, cea mai mare schimbare o regăsim în grafica jocului, toate personajele fiind redesenate, fiind imbătrânite cu ... aţi ghicit,10 ani.
Dacă vă plac misterele, aventura, jocurile de deducţie, strategice si tactice, atunci Mr Jack London este jocul potrivit pentru dumneavoastră!
Jocul se poate cumpăra din magazinul www.ludicus.ro sau din magazinele de specialitate din ţară.