SponsioAșteptarea a luat sfărșit! Portofoliul de jocuri Ludicus Games s-a îmbogățit cu noul joc al designerului Dorsoncky József: Sponsio - jocul marilor pariuri romane.

În acest joc intri în rolul personajelor controversate din Roma Antică,  laniștii. Ei formau gladiatori din prizonieri și condamnați, după care îi antrenau și făceau negoț cu ei. De cele mai multe ori ei organizau și luptele cu gladiatori. Laniștii trimiteau luptătorii în arenă cu un singur scop: căștigarea pariurilor.

În joc fiecare jucători primește cărți de gladiatori pe care le poate folosi în lupta organizată pentru a obține razultatele dorite în pariuri. În acest joc poți paria aproape pe orice, chiar și pe faptul că adversarul tău va eșua. Dar să nu crezi că este un joc de noroc: în fiecare secundă trebuie să ai controlul asupra bătăliei, trebuie să deduci intențiile adversarilor pentru a ajunge la obiectivul tău.  Poți căștiga jocul colectând 30 de monede de aur pe care le poți obține prin căstigarea pariurilor, sau prin câștigarea a 9 pariuri în șir.

Jocul se poate învăța în căteva minute, rejucabilitatea este foarte ridicată iar dimensiunea jocului îți permite să il ai la tine oriunde te-ai duce. Un joc extraordinar pe care il puteți savura  3 până la 4 persoane.

Pun pariu că o să îți placă!

Jocul se poate cumpăra de aici sau de la magazine partenere.

Sponsio