Village - editie in limba romana

 

Ludicus.ro vă invită să scrieți o pagină în Cronica Generațiilor și să descoperiți o lume fascinantă și plină de posibilități, alăturându-vă încercării generațiilor de a rămâne imortalizate în istorie.

 

 

Village este un joc care prezintă viața în cadrul satului, pentru 2 – 4 jucători, cu vârsta peste 12 ani, creat de Inka și Markus Brand, câștigător al prestigiosului „Jocul Anului – Secțiunea Avansați – 2012”. Mecanismul de acțiune ingenios combinat cu o tematică reușită fac din Village un joc care se adresează jucătorilor experimentați cât și celor care caută un joc potrivit pentru întreaga familie.

 

 Fiecare jucător controlează destinele membrilor unei familii. Unii își construiesc o carieră în Camera de Consiliu sau în cadrul Bisericii, alții se aventurează în călătorii sau devin meșteșugari iscusiți și negustori abili. Totul în încercarea de a aduce prestigiu familiilor din care fac parte. Dar acest lucru necesită timp și timpul nu poate fi oprit iar mai devreme sau mai târziu viața membrilor familiei se sfârșește iar cei care au muncit din greu vor fi imortalizați în Cronica Satului.

Village - editie in limba romana

Cu un set de reguli pe înțelesul tuturor, componente de o calitate ridicată, grafică de excepție, o tablă de joc intuitivă, rejucabilitate ridicată, multiple căi spre victorie, Village își va câștiga un loc binemeritat în colecția dumneavoastră de jocuri.

Jocul se poate cumpăra din magazinul www.ludicus.ro sau din magazinele de specialitate din țară.