40% reducere la V-Cuburile texturate

Termeni de utilizare

 Termeni și condiții

Site-ul www.ludicus.ro este deţinut şi administrat de către societatea: S.C. GIMS IT SRL CUI. RO 31231994, J26/167/2013 adresa Tîrgu-Mureş str. Poștei nr 2, jud. Mureş.

Definiţii
vânzător - este comerciantul care îşi vinde produsele prin intermediul magazinului online www.ludicus.ro, vânzătorul încheie de la distanţă un contract de vânzare a unui anumit produs cu ajutorul magazinul online.
utilizator - este o persoană aptă care este de acord cu termenele şi condiţiile referitoare la comandarea şi achiziţionarea produselor oferite prin intermediul magazinului online www.ludicus.ro.
magazin online este site-ul www.ludicus.ro , platformă virtuală pentru produsele oferite spre vânzare şi pentru ajungerea la un acord între vânzător şi utilizator.

Condiţii de utilizare
Vizualizarea site-ului www.ludicus.ro, este complet liber, fiind accesibil din toate punctele lumii. Folosirea, vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.ludicus.ro implică acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. SC GIMS IT nu poate fi tras la raspundera pentru orice dauna morala sau materiala ivita din cauza ignorarii termenelor si conditiilor site-ului www.ludicus.ro Administratorii acestui site îşi rezervă dreptul de a modifica termenii si conditiile oricând, fără nici un preaviz sau notificare. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor şi condiţiilor de utilizare. Pentru a cumpara de pe site-ul www.ludicus.ro, este necesar sa va inregistrati cu o parola si posta electronica (e-mail). Sunteti raspunzator pentru securitatea parolei si datele indicate pentru inregistrare. Pentru inregistrare sunteti nevoiti sa furnizati date reale, exacte şi complete despre dumneavoastră aşa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-ului, adica adresa de e-mail, numele destinatarului, adresa de livrare, numarul de telefon. Inregistrarea sete gratuita. Dacă veţi furniza informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, administratorul site-ului are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul dumneavoastră. Administratorul site-lui are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul dumneavoastră fără orice notificare prealabilă si fără explicarea atitudinii sale şi să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conţinutul site-ului. În cazul în care administratorii site-ului va suspendă calitatea de utilizator al site-ului nu veţi fi îndreptăţit la primirea nici unei despăgubiri.
Preţurile produselor sunt exprimate în LEI şi includ TVA. Produsele prezentate pe site sunt disponibile în limita stocului. În situaţia în care produsul comandat nu este disponibil, administratorul informeaza cumpărătorul, şi în cazul în care, utilizatorul nu este de acord cu comanda unui alt produs comanda poate fi anulată. Utilizatorul poate renunţa la comanda, fără a fi necesar motivarea deciziei, dar înainte de a fi preda coletul pentur livrare. Renunţarea la comandă poate fi făcut prin telefon sau printr-o scrisoare electronica expediat pe adresa de e-mail indicat pe site.
Se primesc comenzi, în magazinul online, 24 de ore pe zi şi 7 zile pe săptămănă. Întreaga informaţie publicată pe site-ul www.ludicus.ro este proprietatea companiei SC.GIMS IT SRL inclusiv fotografiile şi descrierile produselor. Este interzisă copierea textelor de pe www.ludicus.ro şi postarea acestora pe alte site-uri fără acordul scris al SC GIMS IT SRL sau fără a se cita sursa prin postarea următorului text: " Sursa: www.ludicus.ro.”

Plata

Se poate efectua în patru modalităţi:

- prin transfer bancar

- prin plata rambus

- plata în numerar câtre curier la livrare sau în magazinul de prezentare. 

- plata Online cu card prin serviciul de plata Plationline. Plata este realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Carduri acceptate: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca ludicus.ro / jatszma.ro

Preţul este compus din preţul produsului afisat pe site, cheltuielile de transport, depinzănd de alegerea făcută de utilizator. Preţul poate fi modificat oricănd de câtre administratorii site-ului.

SC GIMS IT SRL poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC GIMS IT SRL, in cazul platii online;
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Livrare
Livrarea se efectuează la adresa indicată de utilizator, indiferent dacă diferă de la adrea de facturare. Livrările se efectuează prin FAN Curier sau Prioripost. Preţul pentru livrare sunt prezentate pe site.

În cazul plăților online cu cardul prdusele sunt predate de vânzător la serviciul de curierat în cel mai mult de o zi lucrătoare după valiadrea tranzaciilor de către procesatorul de carduri. 

Protecţia datelor 
În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC GIMS IT SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizator, Datele personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităţilor în drept pentru verificarea tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei, totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitati ştergerea lor din baza de date. Pentru executarea acestor drepturi puteţi adresa cu o cerere pe adresa de e-mail indicată pe site.  

Frauda
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau a modifica conţinutul site-ului www.ludicus.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva acelora care au încercat acest fapt.

Reclamaţii
În conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 în cazul lipsei conformităţii cumpărătorul are dreptul de a solicita vânzătorului, ca măsură reparatorie înlocuirea sau repararea produsului în funcţie de opţiunea sa, în fiecare caz fără plată cu excepţia situaţiei în care această solicitare este imposibilă sau disproportionată. În comformitate cu O.G. 130/2000 “consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.” Reclamaţiile pot fi făcute prin e-mail indicat pe site, sau prin telefon. 
O reclamaţie poate fi făcută atunci când produsele cumpărate nu corespund celor convenite de părţile contractului de vânzare. Neconformitatea celor convenite de părţi se poate manifesta prin defecte de fabricaţie ale produsului, lipsa unor părţi ale produslui, a fost expediat un alt produs, diferit de cel comandat. Dacă cumpărătorul detectază la desfacerea coletuluica deteriori asupra produsuui comandat, are obligaţia în 24 de ore să anunţe cazul sesizat la administratorul SC GIMS IT SRL ori prin scrisoare electronica la adresa de e-mail indicat ori prin telefon. În cazul renunţării la contract, dacă Utilizatorul a achitat produsele, suma achitată pentru produsele returnate se restituie în contul bancar indicat de acesta, în termen de 30 de zile de la returnarea produselor. Sumele nu se restituie până când utilizatorul nu a returnat produsele.

Garanţii 
 - Toate produsele comercializate de către site-ul www.ludicus.com, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor, produsele sunt noi în ambalajele corespunzatoare.  Conform Legii 449/2003, privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, vă conferă dreptul de a beneficia de garanţie pentru produsele comercializate fără ca acestea să îi afecteze celelalte drepturi conferite prin lege. Cumpărătorul va putea solicita schimbarea produsului în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii coletului. În cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenţa de preţ dacă produsul este mai scump. SC GIMS IT SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce cumpărătorul a returnat produsul cumpărat iniţial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la returnare. Cererea de returnare trebuie să cuprindă datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achiziţionat. În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare, în ambalajul şi cutia originală, cu etichetele şi folie intacte şi împreuna cu toate documentele care le-au însoţit. SC GIMS IT SRL nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele deteriora ivite în tompul transportului, sau eventualele neconformitaţi apărute din cauza producătorului. 
SC GIMS IT SRL îsi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile de operare ale site-ului www.ludicus.ro fără o notificare prealabilă Vizitatorul, utilizatorul, cumpărătorul accesează şi utilizează site-ul pe propria răspundere si pe riscul propriu.

Newsletter 
Atunci când utilizatorul se înregistrează în magazinul online, acesta este de acord să primească prin poşta sa electronică şi pe telefonul mobil anunţuri de la SC GIMS IT SRL, precum şi mesaje referitoare la comenzi de produse şi confirmări privind modifiicarea datelor sale. Utilizatorul poate renunţa în orice moment la primirea anunţurilor prin poşta sa electronică şi pe telefonul mobil: Prin utilizarea link-ului "dezabonare".  SC GIMS IT SRL îşi rezervă dreptul de a alege cui să trimită anunţuri, precum şi de a elimina din baza sa de date utilizatori care şi-au exprimat acordul de a primi anunţuri.


Produsul a fost adaugat la favorite. Click aici daca doriti sa vizualizati lista de favorite.

Produsul a fost adaugat in cosul dumneavoastra.