Airlines Europe

Airlines Europe

Airlines Europe

SKU
4011898031119
149,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
10+
Durata:
70 minute
Numarul jucatorilor:
2-5
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
DE

La mai mult de 20 de ani de la apariția jocului Airlines creeatoruld e jcouri Alan Moon împreună cu ABACUSSPIELE prezintă Airlines Europe. Aceștia au încercat să păstreze stilul și aparența jocului original și a succesorului acestuia Union Pacific, punând în același timp jucătorii în fața unor alegeri incitante. Rezultatul procesului de împrospătare este jocul Airlines Europe. Acesta vine cu un timp de joc redus, un nou model de puncte, harta este a Europei și cutia include 112 avioane detaliate în miniatură.

La bază, jocul Airlines Europe, se referă la stocuri de acțiuni. Jucătorii jonglează cu sotcurile de acțiuni la companiile aeriene în timp ce de-a lungul jocului au loc aleator diferite metode de punctare. În timpul turului său. Un jucător fie extinde o companie fie revendică stocuri de acțiuni, ridică dividende pentru un stoc, investește într-o companie speciala numită Air Abacus sau primește o anumită sumă der bani de la bancă. Un jucător primește puncte bazat pe stocurile sale, dar valoare unei companii depinde de licențele rutelor sale.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAirlines Europe
Rating-ul acordat
Designer
Alan R. Moon
Year published
2011
Number of players
2 - 5
Honors
2011 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2011 International Gamers Award - General Strategy; Multi-player Nominee, 2012 Årets Spill Best Family Game Winner, 2012 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2012 JoTa Best Family Board Game Critic Award, 2012 JoTa Best Family Board Game Nominee, 2012 Vuoden Peli Adult Game of the Year Nominee
Categorie
Aviation / Flight, Economic
BGG rank
381
Link BGG
Complexity
2.44