Blog

 1. Concurs Tetrace 2020

  Concurs Tetrace 2020

  Ești rapid și dorești ca toată lumea să afle? Hai să ne vedem la magazinul de specialitate Ludicus (strada Poștei nr. 2), unde te poți întrece cu cei mai buni în cadrul concursului Tetrace, organizat între 2-21 martie. Premiul cel mare este un joc ales de tine din seria IQ Booster.

  Citește mai mult »
 2. Lădița cu comori 2020

  Lădița cu comori

  Ai auzit de programul nostru ludic dedicat școlarilor? Citește articolul și află ce se ascunde în „Lădița cu comori”.

  Citește mai mult »
 3. Al treilea motiv pentru care să NU participi la Zilele Jocurilor

  Ești convins că nimic nu-i mai fain ca un weekend plictisitor. 

  A fost nevoie de multă pregătire, dar până la urmă Ionela s-a obișnuit atât de mult de zilele plictisitoare încât nu-și dorește nimic altceva decât... să stea pe telefon toată sâmbăta, să distruie 3 postări cu pisici, să deschidă din zece-n zece minute frigiderul... să se vaite că nu mai e lapte... Insta, Face, Snap, scroll, refresh, să deschidă frigiderul... să se vaite că nu mai e salam... știrile de la ora 5, Mess, să coboare după ciocolată... să se vaite că și asta s-a terminat... Salome, știrile de seară, ultima tură până la frigider... să se vaite că s-a dus dieta și pe ziua de azi... să se trântească în pat și să adoarmă în sunetul televizorului. Duminică la fel. Și nici Salome nu-i la TV. Ionela n-are nevoie de

  Citește mai mult »
 4. Al doilea motiv pentru care să NU participi la Zilele Jocurilor

  M-am decis deja: tuturor le voi dărui o pereche de ciorapi!

  De câțiva ani ți-ai făcut o rutină perfectă: te scoli din pat pe 23 decembrie, fugi la cel mai apropiat magazin de haine ca să le iei tuturor cadou. O pereche de ciorapi. Cu dungi mov fratelui tău, alb-negru celui mai bun prieten iar perechii tale una cu bulinuțe roșii. Până acum nimeni nu s-a plâns de cadoul primit. Este cert că deja rânjesc când le dai cadoul: „Stai să ghicesc, a zecea pereche de ciorapi”. Aceasta va fi a unsprezecea. Ciorapii sunt o necesitate. Toată poartă ciorapi că-i iarnă. Iubita parcă insinua că își dorește altceva. Hmm, da, a menționat un joc. Digiz... Dichsi... Dichit... Ah, oricum nu te interesează. Va primi ciorapi.

  Dacă tu deja știi ce ciorapi vei da cadou, n-ai de c

  Citește mai mult »
 5. Primul motiv pentru care să NU participi la Zilele Jocurilor

  Copilu' se joacă așa de bine pe calculator, de ce să-l deranjez?

  „Mihăiță e un copil foarte bun. Mai ales de când stă toată ziua pe calculator. E așa de ocupat, ieri nici n-a vrut să ia masa cu noi, și-a dus mâncarea în fața calculatorului. Pe seară când am avut musafiri, el a închis ușa camerei să nu fie deranjat. Cu siguranță va fi programator dacă la șapte ani stă atât de mult în fața monitorului.

  Joc de societate??? Pff, doar nu vrem să-l scoatem în societate. Cine știe despre ce prostii va aude ș-apoi societatea are multe dezavantaje: influenza. Pe de altă parte, nu vreau să-l obișnuiesc să stea pe capul meu ziua-ntreagă „TAAAATI, TAAAATI, hai joacă-te cu mine!” Când va fi mare cea mai minunată amintire îi va f

  Citește mai mult »
 6. Essen Spiel 2018

  Știai? În ultimul weekend din octombrie se organizează una dintre cele mai importante întâlniri din lumea jocurilor de societate, târgul Essen Spiel, la care participă mai multe sute de mii de persoane, copii, adulți și bunici germane, jucători începători, gameri împătimiți și edituri.

  Oferta de jocuri este atât de mare încât trebuie să te pregătești din timp pentru târg. Iată noi ce jocuri merită să vezi dacă te duci la Essen Spiel.

  Citește mai mult »
 7. Campionat Mondial ICE COOL

  Campionat Mondial Ice Cool

  Campionatul Mondial ICE COOL este cel mai mare eveniment pe care îl organizăm anul acesta! Vrei să faci parte din el? Cunoști sau conduci cluburi de jocuri de societate? Citește condițiile de participare și alătură-te distracției!

  PS: Premiul cel mare este o călătorie pentru 2 persoane în Scandinavia.

  Citește mai mult »
 8. Campionat Mondial HACK TRICK

  Campionat Mondial Hack Trick

  XX

  Citește mai mult »
 9. Lădița cu comori

  Lădița cu comori

  Ai auzit de programul nostru dedicat școlarilor și copilașilor din grădiniță? Citește articolul și află ce se ascunde în „Lădița cu comori”.

  Citește mai mult »
 10. Castigatorul concursului "Gaseste o diferenta"

  Oare cine a castigat concursul "Gaseste o diferenta"?

  Citește mai mult »
Pagină