Bora Bora

Bora Bora

Bora Bora

SKU
4005556269150
209,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
12+
Durata:
100 minute
Numarul jucatorilor:
2-4
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
EN, DE, FR

Caută-ți norocul în misterioasa insulă Bora Bora. Călătorește de-a lungul insulei, construind colibe unde bărbații și femeile din tribul tău se pot stabili, descoperind locuri de pescuit și colectând scoici. Trimite preoți către temple și strânge ofrande pentru a obține favorurile zeilor. În Bora Bora, jucătorii folosesc zaruri pentur a realiza acțiuni diferite planificându-și cu grijă strategia. Inima jocului este sistemul său de acțiuni în care 5-7 acțiuni sunt disponibile în fiecare rundă, numărul lor exact fiind determinat de numărul de jucători. Fiecare jucător aruncă cu zarurile la începutul rundei, apoi ei plaseaza pe rânmd câte un zar pe acele acțiuni. Plasează un zar cu un număr mare pe o acțiune și vei obțiune o variantă mai bună a acelei acțiuni, plasează un număr mic și vei avea o versiune mai proastă a acelei acțiuni, dar probabil vei bloca alți jucători să folosească acea acțiune pentru ca pentru a plasa un zar pe o acțiune va trebui sa plasezi un zar mai mic decât cel mai mic zar de pe acea acțiune. Trei plăcuțe de obiective pe tabala individuală de joc oferă câteva direcții legate de c ear putea acel jucător să facă. Plăcuțele zeilor pferă acțiuni special ce schimbă regulile. Jucătorul care simte cel mai bine modul în care evoluează jocul și care va avea cea mai bună strategia va câștiga.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBora Bora
Rating-ul acordat
Designer
Stefan Feld
Year published
2013
Number of players
2 - 4
Honors
2013 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player Nominee, 2013 Meeples' Choice Nominee, 2013 Meeples' Choice Winner, 2013 The Golden Elephant Award Finalist
Categorie
Dice
BGG rank
182
Link BGG
Complexity
3.74