Bruxelles 1893

Bruxelles 1893

Bruxelles 1893

SKU
681706713700
229,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
13+
Durata:
60 minute
Numarul jucatorilor:
2-5
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
EN

Bruxelles 1893 este un joc de plasare de muncitori (worker placement) cu elemente de pariere și controlul majorității. Fiecare jucător este un arhitect al sfârșitul secol al XIX-lea și încearcă să realizeze prin acțiuni variate o operă ahritecturală în stilul Art Nouveau. Clădirea cu cel mai mult succes beneficiază de cele mai multe puncte. Fiecare jucător poate de asemenea să creeze opere de artă pentru a-și spori scorul.
Tabla de acțiuni este modulară, fiecare jucător neavând acces la fiecare acțiune în fiecare tur. Unele acțiuni costă bani – cumpărarea de materiale de calitate superioară, construcția unui nivel al casei proprii, găsirea unui patron, crearea de opere de artă și vânzarea lor pentru bani și prestigiu – în timp ce alte acțiuni sunt gratis, însă pot duce la pierderea unia dintre muncitorii tăi. Odată ce toți au pasat luarea de acțiuni, runda se încheie și jucătorii țin o expoziție de artă în timpul căreia își pot vinde operele. După aceasta, jucătorii primesc puncte de prestigiu sau cărți de bonus bazate pe simbolurile lângă care și-au plasat muncitorii pe tabla de acțiuni.
După 5 runde, jocul se încheie și jucătorii primesc puncte de bonus bazat pe nivelul lor arhitectural, cărțile lor de bonus și în funcție de cum și-au terminat munca, și banii din mână. Jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBruxelles 1893
Rating-ul acordat
Designer
Etienne Espreman
Year published
2013
Number of players
2 - 5
Honors
2013 Meeples' Choice Nominee, 2014 As d'Or - Jeu de l'Année Grand Prix Winner, 2014 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee, 2014 Tric Trac Nominee
Categorie
Economic
BGG rank
278
Link BGG
Complexity
3.59