cacao

Cacao

Cacao

SKU
5949046300208
89,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
8+
Durata:
40 minute
Numarul jucatorilor:
2-4
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
RO
Jocul Cacao este un joc de plasare de cartonașe care introduce jucătorii într-o lume exotică. În funcția de șef de trib trebuie să iți conduci oamenii către prosperitate prin cultivarea de cacao și apoi prin vânzarea ei - iar pentru asta va trebui sa îi pui la muncă. 
În joc, fiecare are un teanc de cartonașe muncitor cu numărul de muncitori pe fiecare parte. La început spațiul de joc este format doar din câteva cartonașe: un câmp de cacao și o mică piață, două cartonașe de jungla sunt cu fata în sus iar restul de cartonașe sunt puse pentru a forma un teanc de tras. 
Pe tura sa, un jucător, își plaseaza cartonașul cu muncitori pe tablă în așa fel încât să fie adiacentă unui alt cartonaș deja în joc apoi adaugă un cartonaș junglă. Apoi muncitorii vor aduce beneficiile: dacă sunt puși lângă un câmp de cacao vei primi 1 sau 2 marcatoare de cacao; dacă sunt lângă piață vei putea să vinzi cacao la prețul afișat; dacă sunt lânga o fântână vei primi apă; dacă sunt lângă un templu - vor sta acolo până la finalul jocului și tot așa mai departe. După asta trage un cartonaș din teancul său.
In momentul in care toți jucătorii și-au folosit cartonașele, jocul se termină. Jucătorii scorează puncte în funcție de sursa de apă și fiecare templu dă puncte jucătorului cu cei mai mulți muncitori la el. 
 
Conține:
33 cartonașe muncitori
4 transportoare din lemn pentru apă
4 harți a satului
28 cartonașe junglă
20 fructe de cacao din lemn
12 pietre
48 monede

regulament în limba română

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCacao
Rating-ul acordat
Designer
Phil Walker-Harding
Year published
2015
Number of players
2 - 4
Honors
2015 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2015 Jocul Anului în România Beginners Finalist, 2015 Spiel der Spiele Hit für Familien Recommended, 2015 Spiel des Jahres Recommended, 2015 Vuoden Peli Strategy Game of the Year Nominee, 2017 Hungarian Board Game Award Nominee
Categorie
Economic, Farming, Territory Building
BGG rank
533
Link BGG
Complexity
1.82