Camel up

Camel Up

Camel Up

SKU
camelup
109,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
8+
Durata:
30 minute
Numarul jucatorilor:
2-8
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
RO

Câștigătorul titlului de Jocul Anului în 2014 este jocul curselor trăsnite de cămile! În acest joc cămilele șubrede, dar rapide sar una pe cealaltă, iar de la acestă priveliște, piramidele se întorc cu capul în jos. Magnații Egiptului au ieșit din palatele lor să asiste la această cursă. Au fost atrași aici în mijlocul deșertului de oportunitățile uriașe ce ascund în spatele pariurilor.

Ia-ți și tu partea din acest concurs și pune-ți pariul pe cămila care crezi că va câștiga cursa. Norocul și sincronizarea perfectă trebuie să fie de partea ta, ca să faci pariul oportun.

Să înceapă cursaaaaa! Stai în apropierea liniei de start și fă un pariu în secret pe una din cămile, dă drumul cămilei și dacă altfel nu se poate, sari pe spatele alteia câștigând astfel cursa deșertului!

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCamel Up
Rating-ul acordat
Designer
Steffen Bogen
Year published
2014
Number of players
2 - 8
Honors
2014 Spiel des Jahres Winner, 2014 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2014 Guldbrikken Best Family Game Nominee, 2014 Juego del Año Finalist, 2014 Spiel des Jahres Nominee, 2014 Vuoden Peli Family Game of the Year Nominee, 2015 Boardgames Australia Best International Game Nominee, 2015 Lys Grand Public Finalist, 2015 Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Nominee, 2016 Hungarian Board Game Award Nominee
Categorie
Animals, Dice, Racing
BGG rank
440
Link BGG
Complexity
1.48