carcassonne 3

Carcassonne - extensia 3 Prințesa și Dragonul

Carcassonne - extensia 3 Prințesa și Dragonul

SKU
5949046300260
45,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
8+
Durata:
40 minute
Numarul jucatorilor:
2-6
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
RO, DE

2001 nu a fost doar anul în care Carcassonne a fost distins cu premiul „Spiel des Jahres” (Jocul anului), ci şi momentul naşterii unei adevărate familii de jocuri sub acest nume. Aşadar, în anii care au urmat acestui eveniment, editura Hans im Glück şi autorul Klaus-Jürgen Wrede au creat în mai multe rânduri minunate extensii, care au făcut ca viaţa în şi din împrejurimile oraşului francez să devină şi mai palpitantă.

Regulile jocului de bază se aplică şi în cazul acestei extensii. „Carcassonne – Prinţesa şi Dragonul” aduce 30 de cartonaşe noi, care amestecate cu cele din jocul de bază, sunt garanţia unui joc cu mai multe posibilităţi şi satisfacţii. Astfel în împrejurimile oraşului apar vulcani care sunt gata să erupă, dragoni care ameninţă viaţa orăşenilor, pasaje secrete şi prinţese care aşteaptă cavalerii nobili ca să le salveze. Un alt element nou al jocului este şi dragonul din lemn, care se deplasează numai pe o „rută aeriană” bine definită. Tot din lemn este şi mica zână, care ajută toţi jucătorii cu puterile ei magice. Ea nu doar apără orăşenii împotriva dragonului cel nemilos care răpeşte supuşi, ci aduce şi multe puncte jucătorilor. Iar acestea din urmă sunt dorinţa tuturor jucătorilor din Carcassonne. Acest joc este o extensie şi este utilizabilă numai împreună cu jocul de bază Carcassonne.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCarcassonne - extensia 3 Prințesa și Dragonul
Rating-ul acordat
Designer
Klaus-Jürgen Wrede
Year published
2003
Number of players
2 - 6
Categorie
City Building, Expansion for Base-game, Medieval, Territory Building
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
2.06