carcassonne 4

Carcassonne - extensia 4 Turnul

Carcassonne - extensia 4 Turnul

SKU
5949046300307
55,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
7+
Durata:
40 minute
Numarul jucatorilor:
2-6
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
RO

Jocul creşte şi se dezvoltă din nou, dar de data asta în înălţime! „Carcassonne - Turnul” este nu doar a patra completare a jocului de bază, ci şi un suport ideal pentru cartonaşele jocului de bază şi ale tuturor completărilor lui.

În timpul jocului acest turn de circa 30 de cm devine un distribuitor practic din care jucătorii trag fiecare cartonaş în parte. „Carcassonne - Turnul” aduce noi şi interesante situaţii, care reuşesc să surprindă chiar şi veteranii jocului şi să-i îndemne să-şi schimbe strategiile şi mutările obişnuite. Cele 30 de piese de lemn împreună cu cele 18 cartonaşe suplimentare metamorfozează „Carcassonne” într-un tridimensional „joc al turnurilor”, în care chiar şi adversarul poate fi luat prizonier şi încarcerat în turn. Înălţimea turnului va fi factorul decisiv care va determina care dintre prizonierii adversarului va fi întemniţat. Prizonierul este condamnat să stea în turn până la sfârşitul jocului dacă stăpânul lui nu va decide să facă un diplomatic schimb de prizonieri ca să-l elibereze. Există bineînţeles şi posibilitatea de răscumpărare a prizonierului în schimbul unor valoroase puncte. Pare simplu, dar nu este chiar aşa, deoarece fiecare jucător dispune de un număr limitat de piese din lemn pentru construirea turnului, deci este nevoie de o strategie bine pusă la punct pentru a încasa punctele care asigură victoria.

Aceast joc este o completare şi este utilizabilă numai împreună cu jocul de bază Carcassonne și se poate combina cu celelalte extensii.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCarcassonne - extensia 4 Turnul
Rating-ul acordat
Designer
Klaus-Jürgen Wrede
Year published
2006
Number of players
2 - 6
Categorie
City Building, Expansion for Base-game, Medieval, Territory Building
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
2.16