Eclipse

Eclipse

Eclipse

SKU
3421271302810
53,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
8+
Durata:
10 minute
Numarul jucatorilor:
2
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
RO, HU, EN, DE, FR, IT

Eclipse este un joc de strategie abstracta, de foarte buna calitate, ca toate jocurile produse de Gigamic, un joc ce contribuie la dezvoltarea gandirii strategice si tactice, atentia si capacitatea de anticipare.

Eclipse are reguli de joc foarte simple: fiecare jucator are o cometa si cinci perechi de sateliti (sub forma de bile). Satelitii din fiecare pereche sunt uniti de un lantisor metalic, doua mai scurte si trei lungi. Mutarea pieselor pe tabla de joc (cu adancituri aranjate intr-un model hexagonal) se face in felul urmator: un satelit se poate misca doar atat de departe cat permite lantisorul cu care este legat de perechea sa, care sta pe loc. Cometa se poate deplasa in orice directie, un singur spatiu. Scopul jocului este de a ne deplasa satelitii astfel incat sa reusim sa imobilizam cometa adversarului, Satelitii unui jucator pot fi si ei blocati temporar, atunci cand lantisoarele se intersecteaza. Trebuie sa avem grija sa nu ne blocam satelitii proprii si sa fim atenti ca miscarea cometei noastre sa fie posibila la finalul rundei, in caz contrar partida fiind pierduta! Ca si celelalte jocuri marca Gigamic, Eclipse are componente de foarte buna calitate, din lemn. Jocul este recomandat pentru doi jucatori, incepand cu varsta de 8 ani.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEclipse
Rating-ul acordat
Designer
Gerardo Iula
Year published
1999
Number of players
2 - 2
Categorie
Abstract Strategy
BGG rank
8632
Link BGG
Complexity
1.89