EXIT - Mormantul Faraonului

EXIT - Mormantul Faraonului

EXIT - Mormantul Faraonului

SKU
5949096120023
59,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
12+
Durata:
90 minute
Numarul jucatorilor:
1-4
Competente lingvistice:
Usor dependent lingvistic
Limba regulament:
RO

Exit - Mormantul Faraonului iti testeaza perspicacitatea! Excursia in Valea Regilor este principala atractie turistica a vacantei din Egipt. Pe masura ce va deplasati prin coridoarele inguste ale unei piramide, va pierdeti de grup. Intrati intr-o camera mortuara misterioasa. Usa de piatra se inchide in spatele vostru. Pe podea se afla o brosura prafuita si un disc antic... Puteti rezolva ghicitorile lasate de catre ultimul arheolog pentru a evada din piramida?

Cum se joaca: - Cartile ajutor sunt deja aranjate in ordine, in pachet. - Trebuie doar sa nu le amestecati si sa respectati ordinea respectiva. - Atunci cand aveti nevoie, cautati cartile Ajutor care au pe verso simbolul ghicitorii pe care incercati sa o rezolvati. - Uitati-va la cartea Ajutor aflata deasupra, verificand pe fata titlul acesteia (numarul indiciului). - Bineinteles mai intai veti citi cartea Ajutor "Indiciul 1", apoi cartea "Indiciul 2" iar in cele din urma, cartea "Solutie" (doar daca nu ati rezolvat inca ghicitoarea respectiva).

Din cauza unei erori de tipar (doar la EXIT - Mormantul faraonului), cartile "Ajutor" sunt imprimate pe verso doar cu "INDICIUL 1", in loc de: "INDICIUL 1", "INDICIUL 2" si "SOLUTIE". In schimb, pe fata, cartile sunt tiparite corect, avand indicat si tipul de ajutor (Indiciul 1, Indiciul 2 si Solutie). Acest produs poate fi jucat doar o singura data, deoarece marcati, indoiti si rupeti materialele de joc pentru a rezolva ghicitorile, si implicit sa evadati.

Componente: - 1 disc decodor - 83 de carti - 2 obiecte ciudate - 1 brosura - 1 regulament

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEXIT - Mormantul Faraonului
Rating-ul acordat