Kamisado

Kamisado

Kamisado

SKU
4260071876911
179,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
8+
Durata:
20 minute
Numarul jucatorilor:
2
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
EN, DE

Kamisado este un joc de strategie pura, fara elemente de noroc, totul se rezuma la confruntarea cu oponentul tau! In Kamisado scopul in fiecare runda este sa iti muti un turn pe partea opusa a tablei de joc. Turnurile se deplaseaza in linie dreapta, sau pe diagonala, inainte. Ceea ce Kamisado aduce nou in schimb, este ca trebuie sa muti turnul de culoarea spatiului in care oponentul a mutat ultima oara. Pe masura ce jocul progreseaza, vei observa ca esti blocat fie de turnurile inamice, fie de turnurile tale. Cand nu poti face o miscare, oponentul imediat face o noua miscare, mutand turnul de culoarea ocupata de turnul tau blocat. Pe masura ce jocul progreseaza, unele turnuri pot fi promovate, ceea ce le permite sa impinga piesele oponentului inapoi, castigand astfel o tura in plus. Situatia turnurilor poate deveni din ce in ce mai complexa, pana cand un jucator isi plaseaza turnul pe linia pe care a inceput adversarul. Acesta castiga jocul.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsKamisado
Rating-ul acordat
Designer
Peter Burley
Year published
2008
Number of players
2 - 2
Honors
2009 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee, 2009 International Gamers Award - General Strategy: Two-players, 2009 JoTa Best 2-Player Board Game Audience Award, 2009 JoTa Best 2-Player Board Game Nominee, 2009 UK Games Expo Best Abstract Game Winner, 2010 Deutscher Lernspielpreis "9 years and up" Nominee, 2010 Spiel des Jahres Recommended, 2012 Le Lys Grand Public Finalist
Categorie
Abstract Strategy
BGG rank
1300
Link BGG
Complexity
2.46