King of New York

King of New York

King of New York

SKU
3760175511707
160,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
10+
Durata:
40 minute
Numarul jucatorilor:
2-6
Competente lingvistice:
Dependent lingvistic
Limba regulament:
EN

In totdeauna se intmpla ceva in orasul care nu doarme niciodata. Poate e vorba de lumini, poate e vorba de enegria emanata sau poate de monstrii care incearca sa distruga locul! King of New York este un joc de sine statator, care pastreaza conceptul de baza din Regele din Tokyo si adauga elemente noi de joc. Ca si in Regele din Tokyo, scopul tau este sa strangi primul 20 puncte de victorie sau sa fii ultimul monstru in picioare. Pe tura ta, arunci cu sase zaruri de pana la trei ori, apoi faci actiunile de pe acele zaruri. Ghearele fac lovituri celorlalti monstri, inimile vindeca ranile iar energia este pastrata pentru a putea cumpara carti cu diverse puteri. Ce e nou in King of New York este faptul ca acum poti deveni un star in oras, adica poti deveni faimos lucru ce iti va aduce puncte de victorie. Tabla de joc din King of New York este mai mare deacat cea din Regele din Tokyo iar fiecare monstru incepe ocupand un cartier din oras, fiecare incercand sa ajunga in Manhattan. Atunci cand ataci poti muta monstrul in alt cartier fie pentru a scapa de armata sau pentru a gasi noi chestii de distrus. 

Monstrii din King of New York pot fi folositi in Regele din Tokyo si invers dar cartile sunt specifice pentru acest joc.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsKing of New York
Rating-ul acordat
Designer
Richard Garfield
Year published
2014
Number of players
2 - 6
Honors
2014 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2014 Golden Geek Best Party Board Game Nominee, 2014 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee, 2015 SXSW Tabletop Game of the Year Nominee
Categorie
Dice, Fighting, Movies / TV / Radio theme, Science Fiction
BGG rank
572
Link BGG
Complexity
1.86