micul print

Micul Prinț - Fă-mi o planetă

Micul Prinț - Fă-mi o planetă

SKU
5949064800056
89,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
8+
Durata:
20 minute
Numarul jucatorilor:
2-5
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
RO
În jocul Micul Prinț: Fă-mi o planetă, fiecare jucător iși va construi o planetă pentru a oferi o casă pentru animalele lor din Micul Prinț - vulpea, oaia, elefantul și șarpele - dar ai grijă să nu fie prea mulți vulcani.
 
În fiecare rundă, primul jucător alege unul din cele patru teancuri de cartonașe și ia de acolo un număr de cartonașe egal cu numărul de jucători. Alege unul din ele și alege un alt jucător care să aleagă alt cartonaș. Acest nou jucător ia cartonașul și incepe să construiască o planetă în fața lui. Apoi alege alt jucător și tot așa până când fiecare primește un cartonaș. Ultimul jucător va lua singurul cartonaș rămas și va deveni primul jucător în tura următoare. 
 
Copaci Boabab cresc pe unele cartonașe iar dacă ai prea multe nu e bine. Dacă un jucător are trei astfel de copaci, acele cartonașe sunt intoarse cu fața în jos. Lucrurile de pe acele cartonașe nu vor aduce puncte.
 
La finalul jocului, patru caractere vor fi pe planeta fiecărui jucător, aducând puncte în funcție de ce lucruri sunt pe acea planetă. 
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMicul Prinț - Fă-mi o planetă
Rating-ul acordat
Designer
Antoine Bauza
Year published
2013
Number of players
2 - 5
Honors
2013 Golden Geek Best Children's Board Game Nominee, 2013 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2013 Juego del Año Finalist, 2013 Le Lys Grand Public Finalist, 2014 Gioco dell’Anno Nominee, 2014 Gioco dell’Anno Winner, 2014 Hungarian Board Game Award Nominee, 2014 Hungarian Board Game Award Winner, 2015 Vuoden Peli Family Game of the Year Nominee
Categorie
Novel-based, Territory Building
BGG rank
1025
Link BGG
Complexity
1.59