Olympos

Olympos

Olympos

SKU
3558380011781
159,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
12+
Durata:
70 minute
Numarul jucatorilor:
3-5
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
DE

Olympos este un joc simplificat de civilizație. Jucătorii fac acțiuni în funcție de poziția lor pe pista de timp, precum în jocul Theba. Consumând timp, jucătorii fac acțiuni, alegerile fiind între expansiune sau dezvoltare. Expansiunea aduce noi coloniști pe tabla de joc care infățișează Grecia și Atlantida, care te lasă să cucerești teritorii și prin urmare să strângi resurse. Dezvoltarea are loc pe tabla de descoperiri a jocului, jucătorii fie cumpărând noi descoperiri științifice, ca medicina sau falanga, sau construind minuni arhitecturale. Fiecare descoperire aduce noi puteri, cum ar fi îmbunătățirea puterii militare datorită falangăi și puncte de pe urma minunilor. Pietatea jucătorului este măsurată prin descoperiri, cel mai pios dintre jucători putând fi răsplătit în timpul jocului de către unul din cei 9 zei incluși. În mod similar, jucătorii mai puțini pioși vor fi pedepsiți de aceași zei.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsOlympos
Rating-ul acordat
Designer
Philippe Keyaerts
Year published
2011
Number of players
2 - 5
Honors
2011 Jogo do Ano Nominee, 2011 Tric Trac d'Argent, 2011 Tric Trac Nominee, 2012 As d'Or - Jeu de l'Année Grand Prix Winner, 2012 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee
Categorie
Ancient, Civilization, Fighting, Mythology, Territory Building
BGG rank
1105
Link BGG
Complexity
2.96