pengolo

Pengolo

Pengolo

SKU
3770000904321
119,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
4+
Durata:
10 minute
Numarul jucatorilor:
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
RO

Bine ai venit la Polul Sud! Pinguinii noştri abia asteaptă să se joace cu tine. Aruncă zarurile pentru a afla ce culori ai de căutat. Adună primul şase Pinguini şi victoria îţi aparţine.

Memoria şi un strop de noroc te vor ajuta să închei cu victorie.

Conţine: 12 pinguini, 12 ouă colorate, 4 plăcuţe Iceberg pentru scor, 2 zaruri colorate

Cum jucăm: Aşezaţi câte un ou sub fiecare pinguin. Amestecaţi pinguinii şi plasaţi-i în mijlocul mesei. Fiecare jucător primeşte o Plăcuţa Iceberg pentru scor pe care o asează în faţa lui. Vom juca în sensul acelor de ceas începând cu cel mai tânăr jucător. Când îţi vine rândul, aruncă cu cele două zaruri. Acestea îţi vor arăta culorile ouălor pe care trebuie să le cauţi. Ai voie să ridici doi pinguini pentru a le găsi. Dacă găseşti un ou din cele două, pune Pinguinul înapoi pe ou şi aşează-l pe Plăcuţa Iceberg din faţa ta. Este rândul următorului jucător. Dacă descoperi ambele piese căutate, plasează Ambii Pinguini cu ouăle sub ei pe Plăcuţa Iceberg din faţa ta şi mai aruncă odată zarurile! Pentru tine explorarea continuă! Putem ridica şi Pinguinii de pe Plăcuţele Iceberg ale adversarilor, însă nu îi putem lua. Odată plasat pe plăcuţă, un pinguin rămâne pe aceasta până la final. De asemenea, jucătorii nu au voie să schimbe poziţia Pinguinilor deja plasaţi pe Plăcuţa Iceberg. Cine câştigă : Primul jucător care aliniază 6 pinguini pe Plăcuţa sa câştigă expediţia. Dacă şi ultimul Pinguin din mijlocul mesei este câştigat dar niciun jucător nu a cumulat 6 Pinguini pe Plăcuța sa, va învinge cel care a adunat cei mai mulţi Pinguini. Dacă este egalitate, cel care a luat ultimul Pinguin câştigă!

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPengolo
Rating-ul acordat
Designer
Thierry Denoual
Year published
2007
Number of players
2 - 4
Honors
2009 Lys Enfant Finalist
Categorie
Animals, Children's Game, Dice, Memory
BGG rank
6783
Link BGG
Complexity
1.00