Pirate's Cove

Pirate's Cove

Pirate's Cove

SKU
824968715918
220,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
Durata:
60 minute
Numarul jucatorilor:
3-5
Competente lingvistice:
Dependent lingvistic
Limba regulament:
EN

Vino la bord și navighează până la Golful Piratului... ascunzătoarea legendară a tâlharilor pirați și a corsarilor asasini. Poveștile acelor pirați legendari din vechime care au luptat și supraviețuit acestor ape misterioase încă îi bântuie pe cei care tânjesc după viața pe mare. Armat cu o hartă secretă și începând cu un barcaz echipat modest, salvat din furtuna iernii trecute, ridici ancorele spre Golful Piratului – ochii tăi sunt plini de viziuni de comori și faimă, iar plămânii tăi sunt umpluți cu aerul sărat din largul mării.
Obiectivul tău: să te lupți pentru dreptul de a jefui și a deveni cel mai faimos și de temut pirat pe care l-a văzut omenirea. Pentru aceasta, va trebui să navighezi cu șiretenie, să lupți nesocotit și să jefuiești fără milă. Vei aduna faimă câștigând lupte, îngropând aur și comori și lăudându-te cu aventurile tale la tavernă. La sfârșitul a 12 luni, piratul cu cea mai mare faimă va fi declarat cel mai înfricoșător Pirat din largul mării!

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPirate's Cove
Rating-ul acordat
Designer
Paul Randles
Year published
2002
Number of players
3 - 5
Honors
2002 Spiel der Spiele Hit mit Freunden Recommended, 2003 Tric Trac d'Argent, 2003 Tric Trac Nominee
Categorie
Adventure, Fighting, Nautical, Pirates
BGG rank
1200
Link BGG
Complexity
2.01