Quickomino

Quickomino

Quickomino

SKU
Quickomino
44,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
Durata:
50 minute
Numarul jucatorilor:
3-6
Competente lingvistice:
Limba regulament:

Légy gyors! Talán így tudjuk a legrövidebben összefoglalni a Quickomino társasjátékot. A dobozban 49 lapkát találtok, amelyek mindkét oldala 4-4 képet tartalmaz. A lapok 3 színűek lehetnek, ezek inkább a nehézségi fokot jelzik majd. Annak függvényében, hogy hányan szeretnétek játszani a játékot, és milyen nehézségi fokot szeretnétek használni, választhatjátok a lapok kék oldalát, a zöld oldalát, vagy a legnehezebb szintű, 2-4 játékoshoz szükséges, zöld lapokat.

A kiválasztott lapokat jól meg kell keverni, majd egyet fel kell fordítani és az asztal közepére kell tenni. Ez a lap fogja jelenti a kezdő pozíciót, hozzá kell majd a játék folyamán újabb lapokat illeszteni. A megmaradt összekevert lapokat szét kell osztanotok egymás közt egyenlő arányban, majd mindenkinek fel kell fednie lapjait. Egy „Rajt” kiáltással elkezdődik a játék, ami azt jelenti, hogy mindenik játékos arra törekszik majd, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon lapjaitól. A Quickomino során a lapokat csak akkor lehet az asztalra helyezni, hogyha az azokon található képek megegyeznek. Mivel a játékosok egyszerre játszanak, megtörténhet hogy valaki épp nem tud lapot lehelyezni, azonban a játéktér olyan gyorsan változik, hogy ez nem fog sokáig így maradni.

A Quickomino társasjátékot addig kell játszani, amíg egy játékosnak sikerül letennie az utolsó lapját. Ekkor a játék rögtön véget ér és jöhet az eredményhirdetés, azonban mielőtt kikiáltanátok a leggyorsabb játékost győztesnek, ellenőrizzétek le, hogy mindenik lap helyesen volt lehelyezve az asztalra. Megtörténhet az, hogy a nagy kapkodásba, valaki nem a szabályoknak megfelelően helyezett le egy lapot, ekkor a kört újra kell játszani.

A játékosok általában szeretik a gyors leforgású játékokat, ezért a Quickomino nagy rajongói tábornak örvend. Kicsit úgy kell elképzelni ezt a játékot, mint a dominó kártyás változatát, azonban itt még a gyors problémamegoldó képesség is fontos szerepet fog játszani.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsQuickomino
Rating-ul acordat