Railways of the World

Railways of the World

Railways of the World

SKU
71812262264
265,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
10+
Durata:
120 minute
Numarul jucatorilor:
2-6
Competente lingvistice:
Usor dependent lingvistic
Limba regulament:
EN

Retrăieşte zilele de început ale jocului Age of Steam începând cu o locomotivă (venerabilul John Bull, prima locomotivă din America de Nord) şi cu o viziune (aceasta ia locul cărţii de misiune din Railroad Tycoon). Începând cu acestea, transformă-ţi reţeaua de căi ferate într-un imperiu. Uneşte New York cu Chicago, câştigă cei mai mulţi bani, dezvoltă locomotive mai mari şi mai rapide şi întinde-te în toată America de Nord! Există numeroase extensii cu diferite hărţi. Railways of the World conţine pancarte cu motoare, plăcuţe cu şine de cale ferată, jetoane cu trenuri, bani, obligaţiuni, şi alte elemente necesare în jocurile din seria Railways of the World. În jocul de bază sunt incluse o hartă a părţii de est a Americii de Nord ca şi o hartă a Mexicului. Acest joc a fost precedat de altele ca: Age of Steam, Australian Railways, Volldampf, New England Railways, Veld Spoorweg, Lancashire Railways şi Ferrocarriles Pampas. Railroad Tycoon a fost rezultatul unei colaborări cu Glenn Drover, în care modul de joc al lui Age of Steam al lui Martin Wallace a fost simplificat fiind adăugate o serie de elemente foarte apreciate, pentru a-l face atrăgător nu numai pentru jucătorii împătimiţi cât şi pentru cei ocazionali. O ediţie revizuită a fost publicată la sfârşitul lui 2010 având câteva îmbunătăţiri precum cărţile pentru operaţiuni pentru harta Mexicului.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsRailways of the World
Rating-ul acordat
Designer
Glenn Drover
Year published
2005
Number of players
2 - 6
Honors
2006 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2006 Golden Geek Best Gamer's Board Game Nominee, 2006 International Gamers Awards - General Strategy; Multi-player Nominee, 2006 Juego del Año Finalist
Categorie
Trains, Transportation, Video Game Theme
BGG rank
112
Link BGG
Complexity
3.03