relic runners

Relic Runners

Relic Runners

SKU
824968783917
199,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
10+
Durata:
40 minute
Numarul jucatorilor:
2-5
Competente lingvistice:
Usor dependent lingvistic
Limba regulament:
DE

În Relic Runners fiecare jucător îmbracă rolul unui personaj dornic de obținerea relicvelor care au fost dezgropate într-o junglă uitată de lume. Fiecare așa-zis arheolog are un trecut colorat – profesor universitar pensionat, fost căpitan de armată, etc. – și vrea să fie primul care pune mâna pe prada prețioasă pentru a acumula cele mai multe puncte de victorie.

Jucătorii trebuie să cerceteze o serie de cărări pentru a vizita temple. Arheologii sunt restricționați în mișcări de către accesul lor la rații, dar din fericire ei pot pune marcaje pe cărări pentru a îi permite să călătorească pe gratis în tururile viitoare. Jucătorii au de asemenea un set de unelte care poate fi îmbunătățite în 3 feluri distincte pentru a încălca regulile într-un mod anume sau să îi ofere un avantaj în timp ce avansează.
De fiecare dată când un jucător vizitează un templu, ia un jeton. Inițial, templele oferă puncte de victorie sau alte forme de bonusuri în timpul jocului. Când este luat ultimul jeton, o relicvă este pusă acolo pentru a fi acaparată. Jucătorii pot primi multe puncte de victorie pentru colectarea relicvelor de diferite tipuri (colectare de seturi), jucătorii putând de asemenea primi puncte bonus prin crearea de rute lungi și călătoria pe acestea pentru colecționarea relicvelor.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsRelic Runners
Rating-ul acordat
Designer
Matthew Dunstan
Year published
2013
Number of players
2 - 5
Honors
2013 Board Game Quest Awards Best Production Values Nominee, 2013 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
Categorie
Exploration
BGG rank
1753
Link BGG
Complexity
2.11