Sheepland

Sheepland

Sheepland

SKU
8034055580127
139,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
8+
Durata:
30 minute
Numarul jucatorilor:
2-4
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
EN, DE, FR

Jocul Sheepland are loc pe o insula superba care are acelasi nume, acolo unde timp de secole populatia a avut grija de oi. Desi sunt pe acelasi taram, doi - patru ciobani incearca sa mute oile pe teritoriile corecte pentru a face cat mai multe puncte.

Pe o tura, trebuie sa faci trei actiuni, la alegere din urmatoarele:

- Muta ciobanul

- Muta o oaie

- Cumpara un cartonas teren

Trebuie sa muti ciobanul cel putin odata pe tura si nu poti face doua actiuni la fel una dupa alta fara sa muti ciobanul intre ele. Sunt disponibile 6 tipuri de teren, fiecare avand 5 cartonase cu cifre pe ele (crescatoare de la 0 la 4). Atunci cand cumperi un cartonas, nu achizitionezi teren de pe tabla de joc, mai degraba investesti in acel tip de teren pentru ca te astepti ca oile sa pasca mai mult pe acel tip de teren. La finalul jocului, punctezi 1 punct per cartonas de un tip de teren pentru fiecare oiae care se afla in acea regiune; punctezi si pentru cati bani mai ai. Harta de pe tabla de joc arata regiuni despartite de drumuri: trei regiuni pentru fiecare tip de teren, totalizand 18 regiuni. Pe drumuri exista numere care reprezinta locul in care ciobanii se pot opri, ele fiind plasate exact intre doua regiuni. Ciobanii se muta de la un numar la altul. Cand cumperi teren, poti cumpara doar de tipul care se afla langa cioban.

Atunci cand muti o oaie, o muti dintr-o regiune adiacenta ciobanului pe cealalta. De fiecare data cand muti ciobanul, pui un gard in locul de unde a plecat, facand acel loc inacesibil pentru restul jocului. Dupa ce au fost plasate douazeci de garduri, se termina runda curenta si se calculeaza punctele.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSheepland
Rating-ul acordat
Designer
Simone Luciani
Year published
2012
Number of players
2 - 4
Honors
2012 Lucca Games Best Family Game Nominee, 2012 Lucca Games Best Family Game Winner, 2013 JUGuinho Best Children's Game Winner, 2013 Ludoteca Ideale Official Selection Winner
Categorie
Abstract Strategy, Animals, Farming
BGG rank
2953
Link BGG
Complexity
1.79