Sheriff of Nottingham

Sheriff of Nottingham

Sheriff of Nottingham

SKU
853211004127
149,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
14+
Durata:
60 minute
Numarul jucatorilor:
3-5
Competente lingvistice:
Usor dependent lingvistic
Limba regulament:
EN

Printul Jon vine in Nottingham! Jucatorii, care reprezinta negustori, vad din aceasta ocazie o oportunitate de a face ceva profit. Din pacate jucatorii trebuie mai intai sa treaca bunurile prin portile orasului care sunt sub observatia serifului. Ce vei face? Vei face tranzactii cu bunuri legale si mergi la sigur sau vei risca si iti vei incerca norocul cu bunuri ilegale? Ai grija pentru ca seriful este vigilent si cauta negustorii pusi pe ilegalitati, iar daca ii prinde le va confisca marfa.

In Sheriff of Nottingham, jucatorii nu doar vor experimenta cum e sa fii negustor in orasul Nottingham, ci vor fi si seriful pe rand. Jucatorii declara ce bunuri vor sa introduca in oras, bunuri care sunt puse in secret in saculet. Apoi seriful trebuie sa aleaga cine intra in oras, cine va fi supus unei inspectii si cine va avea bunurile confiscate. Esti un negustor onest? Vei face o intelegere cu seriful ca sa introduci bunuri ilegale? Sau vei incerca sa convingi seriful sa inspecteze alt jucator in timp ce tu introduci bunuri subtil in oras?

Declara bunurile, negociaza si ai grija de Sheriff of Nottingham!

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSheriff of Nottingham
Rating-ul acordat
Designer
Sérgio Halaban
Year published
2014
Number of players
3 - 5
Honors
2014 Golden Geek Best Card Game Nominee, 2014 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2014 Golden Geek Best Party Board Game Nominee, 2014 Golden Geek Board Game of the Year Nominee, 2015 Boardgames Australia Awards Best International Game Winner, 2015 Origins Awards Best Board Game Nominee, 2015 SXSW Tabletop Game of the Year Nominee
Categorie
Bluffing, Card Game, Humor, Medieval, Negotiation, Novel-based, Party Game
BGG rank
332
Link BGG
Complexity
1.65