smash up

Smash Up

Smash Up

SKU
729220055019
129,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
12+
Durata:
40 minute
Numarul jucatorilor:
2-4
Competente lingvistice:
Dependent lingvistic
Limba regulament:
EN

Jocul de „amestecat și construit” Smash Up începe cu o premisă simplă: ia pachetele de 20 de cărți ale celor două facțiuni, amestecă-le într-un pachet de 40 de cărți, apoi întrece-te să distrugi mai multe Baze decât oponentul tău! Fiecare facțiune aduce un mecanism nou, dar diferit în joc – pirații mută cărți, zombii aduc cărți înapoi din pachetul de decartare, dinozaurii au o putere uriașă – și fiecare combinație de facțiuni aduce o nouă experiență de joc.

În timpul jocului sunt în joc cărțile de Bază (fiecare cu propriile lor dificulăți și abilități). Încerci să ai cea mai mare putere în Baza ta de la minionii tăi când baza este distrusă. Sună ușor? Cât de ușor este asta când Extratereștrii-Ninja ai oponentului tău decid să îi ridice de la sol pe minionii tăi și să îi lase la alte baze – îi Asasinezi pur și simplu? Cum rămâne cu Pirații-Dinozaur care Ridică Pânzele și eliberează Regele Rex pentru a-ți face minionii una cu pământul, sau când Magicienii-Zombi folosesc Puterea Mistică pentru a crea o Invazie, invadând subit o bază cu minioni din pachetul de decartare? Sau cum ar fi dacă ai da piept cu un jucător Zombie-Dinozaur care ar fi creat o Invazie masivă de bestii dintr-o dată?

Când o bază e distrusă, fiecare jucător de pe locurile I, II și III înscrie puncte. Locul IV? Scuze, frate – străduiește-te mai mult data viitoare.

Cu 8 facțiuni diferite, Smash Up include zeci de combinații pe care le poți încerca. Pirații-Extratereștrii joacă diferit de Ninja-Extratereștri, de exemplu. Pe care îi vei folosi pentru a-ți distruge oponentul?

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSmash Up
Rating-ul acordat
Designer
Paul Peterson
Year published
2012
Number of players
2 - 4
Honors
2013 Golden Geek Best Card Game Nominee, 2013 Origins Awards Best Traditional Card Game Nominee, 2013 UK Games Expo Best General Card Game Winner
Categorie
Card Game, Fantasy, Humor, Pirates, Science Fiction, Zombies
BGG rank
799
Link BGG
Complexity
2.06