Spune in gura mare

Spune in gura mare

Spune in gura mare

SKU
5010993418947
139,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
16+
Durata:
Numarul jucatorilor:
4-10
Competente lingvistice:
Dependent lingvistic
Limba regulament:
RO

Pregătește-te de super distracție cu o piesă de joc în gură! Jocul În Gura Mare (Speak Out) adună laolaltă familia și prietenii, pentru o distracție de zile mari, pe măsură ce jucătorii încearcă să rostească diferite expresii în timp ce țin în gură o piesă bucală ce nu le permite să-și apropie buzele. În jocul Spune In Gura Mare (Speak Out), jucătorii iau câte o carte din pachet și citesc textul cât de bine pot, numai că nu este deloc ușor să facă asta când piesa bucală din gură nu le dă voie să formuleze corect cuvintele. Cronometrul merge în timp ce jucătorii încearcă să pronunțe fraze amuzante cum ar fi „popândăul s-a tupilat în papuc”, „pune întrebări înainte să cumperi curmale”. Râsul continuă în vreme ce jucătorii încearcă să descifreze odată ce încearcă să spună coechipierii și trebuie să ghicească corect expresia pentru a câștiga cartonașul respectiv. Echipa care are cele mai multe cartonașe la sfârșitul jocului câștigă.

Jocul În Gura Mare (Speak Out) include 200 de cartonașe cu două fețe, 10 piese bucale și un cronometru. Include 10 piese bucale, 200 de cartonașe cu două fețe, cronometru și instrucțiuni.

• Super distracție pentru familie și prieteni

• Piesa bucală face ca expresiile rostite să sune ridicol

• Include 200 de cartonașe cu două fețe pentru o mulțime de expresii

• De la 16 ani în sus • Pentru 4-5 jucători.

Notă: Folosește piesa bucală doar așa cum se indică în aceste instrucțiuni și scoate-o din gură după ce ți-a trecut rândul.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSpune in gura mare
Rating-ul acordat