Spyfall

Spyfall

Spyfall

SKU
3421272112012
89,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
12+
Durata:
20 minute
Numarul jucatorilor:
3-8
Competente lingvistice:
Usor dependent lingvistic
Limba regulament:
RO

Un joc de întrebări –răspunsuri–demascare!

Un vas de croazieră, un centru SPA, o stație spațială... și încă alte 27 de locații diferite în jocul SPYFALL! Fiecare rundă are loc într-o locație diferită. Jucătorii vor îmbrăca diferite roluri în aceste locații și vor încerca să găsească spionul care se ascunde printre ei! Spionul habar nu are despre ce locație este vorba, el se concentrează doar pe misiunea sa, care nu este alta decât strângerea de informații. Va trebui să îi facă pe ceilalți jucători să dezvăluie informații despre locația unde se află ei. Întrebările trebuie formulate cu mult simț, ca să nu își deconspire identitatea de spion.

Ceilalți jucători – care sunt protagoniștii locației în cauză, vor furniza informații subtile, ca să dea de înțeles că ei cunosc locația, deci ei nu pot fi spioni. Obiectivul lor este aflarea spionului.

Observație și concentrare, simțuri dezvoltate și creativitate, totodată și o doză de viclenie este necesară pentru a nu dezvălui rolul secret.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSpyfall
Rating-ul acordat
Designer
Alexandr Ushan
Year published
2014
Number of players
3 - 8
Honors
2014 Golden Geek Best Party Board Game Nominee, 2014 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee, 2015 Cardboard Republic Socializer Laurel Nominee, 2015 Vuoden Peli Party Game of the Year Nominee, 2016 Årets Spil Best Adult Game Nominee, 2016 Årets Spil Best Adult Game Winner, 2016 Spiel des Jahres Recommended
Categorie
Bluffing, Deduction, Humor, Party Game, Spies/Secret Agents
BGG rank
526
Link BGG
Complexity
1.25