Óriás Sztorikocka - Story Cubes max

Story Cubes max - Actions

Story Cubes max - Actions

SKU
091037567970
99,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
8+
Durata:
20 minute
Numarul jucatorilor:
1-12
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
RO, EN

Cuburi de Poveste este un joc de creativitate si imaginatie atat pentru copii cat si pentru adulti. Story Cubes Max este varianta Story Cubes Actions, de dimensiuni mai mari. Aceasta editie este potrivita pentru sali de clasa, petreceri sau team building-uri. 9 zaruri, 54 de imagini, peste 10 milioane de combinatii si un numar infinit de povesti de spus. Jocul stimuleaza comunicarea orala, folosirea vocabularului, creativitatii si spontaneitatii. Veti descoperi ca faceti conexiuni intre imagini si cuvinte la care nu v-ati fi gandit inainte.

Instructiunile jocului sunt extrem de simple, fara a fi deloc restrictive: aruncati cuburile, incepeti prin a spune "a fost odata" si dati frau imaginatiei, tinand cont de cele 9 imagini narative. Duci povestea pana la final sau o pasezi prietenilor, tu decizi.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsStory Cubes max - Actions
Rating-ul acordat
Designer
Rory O'Connor
Year published
2005
Number of players
1 - 12
Honors
2011 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Nominee, 2011 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Second Place, 2012 UK Games Expo Best Family Game Winner
Categorie
Dice
BGG rank
2241
Link BGG
Complexity
1.14