Un imperiu în opt minute

Un imperiu în opt minute

Un imperiu în opt minute

SKU
8717249197560
69,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
12+
Durata:
10 minute
Numarul jucatorilor:
2-5
Competente lingvistice:
Independent lingvistic
Limba regulament:
RO

Un imperiu în opt minute este jocul deciziilor rapide, de controlare a teritoriilor, iar luarea deciziilor nu va fi ușoară. Se învață rapid și ușor, find jocul ideal când nu aveți mult timp sau răbdare pentru un joc lung.

Jucătorii licitează pentru a fi primul, apoi achiziționează o carte de joc, prețul este definit de locul cărții: prima carte este gratuită, al doilea și al treilea costă un aur, nr. 4 și 5 costă 2 galbeni, iar ultimul costă 3 auri. Cănd se ia cartea, restul cărților se glisează în stânga. Cartea îți dreptul la o acțiune, care poate fi: plasarea armatei, mutarea armatelor, plasarea unui oraș, etc. Cărțile achiziționate pe parcursul jocului vor aduce puncte de victorie jucătorilor. La sfârșit vor conta teritoriile ocupate, pe continente cine are majoritate și cărțile de joc. Primele partide vor ține aproximativ 15 minute, apoi se pot juca chiar în opt minute.

 

 

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsUn imperiu în opt minute
Rating-ul acordat
Designer
Ryan Laukat
Year published
2012
Number of players
2 - 5
Honors
2013 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2013 Golden Geek Best Print & Play Board Game Nominee, 2014 Gioco dell’Anno Nominee, 2014 Hra roku Nominee
Categorie
Territory Building
BGG rank
1155
Link BGG
Complexity
1.62