Următorul tău cadou e din partea noastră!

Dacă ai fost la Zilele Jocurilor mai mult ca sigur ai primit o tombolă pe care scrie că următorul tău joc de societate e din partea noastră. Cu puțin noroc asta chiar se poate întâmpla! Ce trebuie să faci?

Hai cu tombola la magazinul nostru din Târgu Mureș (strada Poștei 2, fosta locație a Teatrului de păpuși Ariel) între 4-9 noiembrie 2019. Scrie pe tombolă contactul tău (număr de telefon sau adresa mail). Alege din oferta noastră de mii de jocuri unul care să fie pe placul tău și scrie-i titlul pe tombolă. Apoi aruncă tombola în urna desemnată. Extragerile vor avea loc luni, 11 noiembrie 2019, și îl poți viziona live pe pagina noastră facebook.

  • Alte reguli:
  • Câștigătorul tombolei trebuie să ia legătura cu noi până în 15 noiembrie 2019. Dacă n-o face, nu desemnăm câștigător nou.
  • Dacă sunt trecute mai multe titluri, luăm în considerare cel cu valoarea mai mică
  • Jocul câșigat poate fi schimbat pe altul cu valoarea egală sau mai mică. Premiul nu poate fi schimbat pe bani.
  • Pentru a lua parte în extrageri, trebuie semnat un formular de protecție a datelor. Trebuie să păstrăm contactul tău între 4-16 noiembrie pentru a putea lua legătura cu tine în cazul în care câștigi. Păstrăm contactul tău doar cu scopul de a intra în legătură cu tine și-l ștergem în data de 17 noiembrie 2019.