Warhammer 40000: Dark Vengeance

Warhammer 40000: Assassinorum Execution Force

Warhammer 40000: Assassinorum Execution Force

SKU
5011921057795
490,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
12+
Durata:
120 minute
Numarul jucatorilor:
1-4
Competente lingvistice:
Usor dependent lingvistic
Limba regulament:
EN

În Assassinorum Execution Force, o echipa de Asasini Imperiali se confruntă cu o cursă impotriva timpului. Jucătorii trebuie să lucreze impreună ca să oprească ritualul lui Severin Drask care vrea să conducă umanitatea în haos. Jocul este unul cooperativ aflat în al 41-lea Mileniu. Poate fi învățat rapid și este creat pentru a oferi jucătorilor o provocare grea dar realizabilă.
Scopul jocului este asasinarea Lordului Drask, un vrăjitor corupt care începe un ritual menit să distrugă Imperiul. Înainte să oprească ritualul, jucătorii trebuie să localizeze teleportariumul, singurul mijloc de a ajunge în Templul Umbrelor a lui Drask dar mai întâi trebuie să descopere banca de control. Astfel, jucătorii explorează Astropathic Sanctum, evitând sau ucigând santinelele ce patrolează.  Este de asemenea o cursă împotriva timpului în care , dacă te miști prea încet Lordul Drask ar putea să își termine ritualul, iar dacă te miști prea rapid poți fi înconjurat de inamici si rănit fatal. Ca să îndeplinească scopul, jucătorii trebuie să lucreze ca o echipă, creând strategii și tactici care se folosesc cel mai bine de abilitățile asasinilor. Jocul vine cu miniaturi nevopsite, care iti pot ocupa ore intregi de lucru, ca la final sa ai soldat frumos vopsit si gata de lupta. La fel miniaturile pot fi folosite si in jocul Warhammer 40K.  Jocul este o editie limitata.  

 

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsWarhammer 40000: Assassinorum Execution Force
Rating-ul acordat
Year published
2015
Number of players
1 - 4
Categorie
Miniatures, Science Fiction
BGG rank
4607
Link BGG
Complexity
2.12