Zombicide Season 3 Rue Morgue

Zombicide Season 2 Prison Outbreak

Zombicide Season 2 Prison Outbreak

SKU
817009015610
379,00 Lei
TVA inclus
  • Transport Gratuit!

    La comenzile mai mari de 200 lei ai transport gratuit. Tariful pentru comenzile mai mici de 200 lei este de 15 lei. Trimitem jocuri oriunde în țară!
  • Garanția de returnare!

    Ai probleme cu jocurile primite? Contactează-ne în 14 zile de la lansarea comenzii și te ajutăm să găsim o soluție.
Specificatii:
Varsta:
14+
Durata:
60 minute
Numarul jucatorilor:
1-6
Competente lingvistice:
Usor dependent lingvistic
Limba regulament:
EN

Zombicide Season 2: Prison Outbreak duce jucătorii într-un mediu închis cu lupte vicioase corp-la-corp , conținând tot materialul necesar pentru ca un nou jucător să între în universul Zombicide, și mult conținut aproape în totalitate nou. De fapt, Prison Outbreak conține mai mult material decât jocul de bază publicat în 2012 (numit de acum Season 1).

Prison Outbreak aduce zombii fanatici. Plăcuțele de teren cu închisoarea prezintă alei întunecate, camere mici pline cu zombii fanatici imuni la arme de depărtare și uși peste tot. Trebuie să gândești repede, să prevezi improbabilul și să sari în luptă la fiecare tur. Este precum un joc-dungeon modern în care nivelele sunt înlocuite cu întrerupătoare care deschid sau închid uși, folosind camere de securitate și ajungând în locuri secrete.

Prison Outbreak conține de asemenea 6 noi supraviețuitori cu aspectele lor Zombivore. Aceștia sunt proiectați pentru a forma o echipă pentru că abilitățile lor sunt complementare. Sunt niște adiții importante oricărei echipe Zombicide.
Misiunile din regulament formează o campanie dar pot fi luate și individual, supraviețuitorii luptându-se pentru a transforma o închisoare plină de zombi într-un adăpost de încredere. Îi așteaptă multe provocări, însă au și noi unelte de schimb: scuturi de revoltă, puști automate, fierăstraie de beton și multe alte jucării. Există până și un final alternativ.

Se poate integra cu Zombicide

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsZombicide Season 2 Prison Outbreak
Rating-ul acordat
Designer
Raphaël Guiton
Year published
2015
Number of players
1 - 12
Categorie
Horror, Miniatures, Zombies
BGG rank
713
Link BGG
Complexity
2.51